top of page

Spune DA sedintelor foto de maternitate !

"Burtici ce dau viata. Burtici ce poarta in ele sperante. Burtici mari. Burtici mici"


De ce recomandam gravidutelor sa faca o sedinta foto de maternitate?


Sarcina este una din cele mai minunate perioade din viata unei femei. Noua luni in care doua inimi bat intr-un singur corp si o multime de planuri se construiesc in gandurile viitorilor parinti. Iar daca sentimentele si emotiile sunt mai dificil de redat, frumusetea se poate surprinde in fotografii remarcabile, realizate de profesionisti. Daca te gandesti deja sa faci o astfel de sedinta foto, iata cateva motive care te vor face sa spui DA acestei sesiuni.


1. In timpul sedintei foto tu vei fi in prim plan!

- Scopul celor cateva ore petrecute impreuna cu fotograful nu este doar obtinerea unor fotografii. Este chiar o oportunitate de relaxare pentru tine. Nu vei fi nevoita sa adopti posturi inconfortabile. Nu vei fi stresata cu pozitii pe care nu le doresti si care te obosesc. Ideea e sa ai o experienta de neuitat din primul si pana in ultimul moment, de la prima pana la ultima sedinta foto .


2. O ocazie superba de a va fotografia impreuna.

- Voi doi, ca viitori parinti. E o ipostaza fantastica, plina de senzatii pure datorita unei legaturi indestructibile care exista acum intre voi.  In curand veti “imparti” aceeasi fiinta. Si mai mult ca sigur, sentimentele si nerabdarea vi se citesc in priviri.


3. Ii vei oferi copilului tau si tie o comoara extraordinara.

- Deseori, ca parinti, uitam sa ii spunem copilului nostru ca a fost asteptat cu ardoare. Asa ca un album foto cu fotografii din perioada in care el inca era in burtica s-ar putea sa ii sopteasca exact ce are nevoie sa stie in momentele in care se intreaba cum a aparut el pe lume. Un album foto care contine fotografii din sedinta foto de maternitate, poate ecografiile din timpul sarcinii si cateva ganduri care sa redea trairile si sentimentele tale de viitoare mama are o valoare inestimabila pentru familia voastra.


4. Albumul copilului

- Multi oameni creeaza un album pentru copii cu imagini timpurii si cat de mult cresc in primul an. Fotografiile de maternitate sunt inceputul perfect al albumului pentru copii.

Este o idee frumoasa, pentru a putea vedea schimbarile si trairile prin care a trecut de cand era mic pana ce a ajuns la maturitate .

Acestuia i se pot adauga an de an de la fiecare aniversare sau cu alte ocazii alte fotografii, de recomandat sa fie facute sedinte foto dedicate acestuia de catre un profesionist.


5. Ingheata timpul

- Sarcina este un moment atat de interesant. Pe parcurs, s-ar putea sa uiti cum a fost si prin ce ai trecut. Corpul tau se schimba, de la o luna la alta ai alte trairi, capteaza acele emotii, astfel incat sa le poti privi înapoi cu drag. Tot acum e momentul sa faci fotografii cu intreaga familie care asteapta sa vina inca un suflet in viata lor: parinti, bunici, strabunici, catei, pisici. Cand va fi mare va fi o surpriza pentru el/ea sa vada cati au asteptat venirea lui/ei pe lume.


Daca te decizi sa faci aceasta sedinta foto, trebuie sa stii ca singura ta grija e cea legata de hair & makeup. Nu trebuie sa te stresezi cu nimic. Lasa tot in grija noastra. Pozeaza cu burtica ta asa cum esti acum - frumoasa, radiind fericire.Discutam si decidem impreuna locul unde doresti sa facem fotografiile. Putem face sedinta foto la tine acasa pentru o abordare mai pe „stil de viata”, puteti obtine toate cele de mai sus in mediul de origine sau outdoor, daca vremea ne permite. 

O sesiune de sedinte foto de maternitate nu ar trebui sa lipseasca din albumul familiei Dvs. Perioada sarcinii este una cu totul speciala in viata oricarui cuplu, dar mai ales în viata viitoarei mamici in care au loc transformari majore.


Te-am convins? Trimite-ne un mesaj si noi te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.


Sarcina este un moment unic si cu siguranta merita memorat !!!


 

Contact


Va multumesc ca ati vizitat site-ul meu. Doar o mica nota: sedintele foto de familie, maternitate si nou-nascuti se rezerva cu cateva luni in avans. Sedintele de maternitate au loc intre 33-36 de saptamani. Pentru sedinte de nou-nascuti, va rog sa va asigurati ca ma contactati in timp ce sunteti gravida. Sedintele nou-nascutilor au loc cand copilul are 6-12 zile. Exista un numar limitat de sesiuni in fiecare luna.


allex.cristian@gmail.com Tel: 0740-333-049


358 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page